Wie is Floor?

floorkoersIk ben Floor Koers. In 2007 ben ik begonnen met Floor’s Design Interieurontwerp- en adviesbureau. Mijn missie is om mensen in een woning te laten wonen, of te laten werken op een werkplek waar ze zich helemaal thuis voelen. Een woning of kantoor welke klopt, wat zit als een maatpak.

Bij nieuwbouw of een verbouwing is dit te bereiken door al in een zeer vroeg stadium de woning, het kantoor of de te verbouwen ruimte op “papier” in te richten. Hierdoor zie je heel snel wat er nog veranderd moet worden om het resultaat te behalen wat je graag wenst. Achteraf ramen, deuren of wanden verplaatsen kan vaak niet meer en als het wel kan is het meestal een dure aangelegenheid. Ook het vooraf bepalen van lichtpunten en de juiste plek van de stopcontacten kan teleurstellingen voorkomen.

Door mijn bouwkundige achtergrond aangevuld met kennis op het gebied van binnenhuisarchitectuur en verlichtingskunde heb ik de juiste tools in huis om u van een compleet ontwerp te voorzien.

Tevens ben ik een gecertificeerd kopersbegeleider. Ik begeleid, in opdracht van aannemers, kopers van woningen in nieuwbouwprojecten.